Du som vil spille på norske bettingsider kan gjøre det i stort antall. Det er flere hundre forskjellige alternativer for spillere i Norge. Noen mener at det bare er mulig å satse på Norsk Tipping, men dette er ikke sant. I stedet kan du finne et alternativ som passer deg gjennom spillselskaper på Malta. Siden det er monopol i Norge, trenger norske oddssider lisens fra et annet land. Det er med disse spillselskapene du vil finne de beste oddsene og rekkevidden.

Start eventyret med en oddsbonus

Hvis du er en ny spiller, kan du starte eventyret ved å motta en oddsbonus. Det er flere forskjellige bonuser å velge mellom, men som ny kunde er innskuddsbonusen ofte den beste å motta. Så matcher bookmakeren ditt første innskudd til et visst beløp. For eksempel kan du få 200% opp til 500 kroner eller 100% opp til 1000 kroner. Deretter må du satse bonusen så mange ganger som spillselskapet krever, hvor hvert spill må oppfylle de spesifiserte oddsen. Når du har oppfylt disse kravene, kan du ta ut gevinstene dine.

Spill fra en smarttelefon

I dag har alle spillselskaper i Norge en mobilversjon av nettstedet sitt. Den er tilgjengelig enten via en app eller direkte i nettleseren. Ved å ta med deg tippesiden din når du er borte, får du betydelig større muligheter. Et glimt av geni kan komme når som helst, og da er det viktig at du har oddsen nær hånden. Ved å spille på mobilen din kan du få frem smarttelefonen din og plassere innsatsen uansett hvor du er. Det vil gi deg betydelig bedre betingelser for å satse på dine vilkår.

Finn riktig sport

Det er mange forskjellige idretter å velge mellom når du tester betting. I Norge er langrenn den nasjonale sporten, men hos bookmakere er det største utvalget av fotballsbetting. Hvis du skal spille norsk idrett, er det bra å velge norske bettingsider. Da vil du ha et bedre utvalg av norsk sport sammenlignet med britiske og internasjonale spillselskaper.

Ved å prøve det, vil du til slutt finne den sporten du foretrekker. Kanskje det er tennis, fotball eller hvorfor ikke ishockey? Alternativene er betydelig mer enn det, og ved å teste forskjellige alternativer vil det være lettere å finne din favoritt.

Live betting er et must

Live betting er utrolig populært i dag og vokser seg større og større i Norge. Ved å spille live får du betydelig flere muligheter og ofte også bedre odds. Du kan satse på ting som ikke er tilgjengelige før kampstart. Samtidig kan du følge kampene live via live stream eller statistikk.

Begge alternativene er gode, men livestream er det beste å kombinere med live betting. Se kampen og legg dine spill. Det er mye å oppdage hos norske spillselskaper, og du er invitert til festen.