Med over 500.000 kunder fra over 100 land er Betsafe en ledende tilbyder av odds, casino, og poker på nettet. Betsafe har Norske sider, høye odds, mange spillmuligheter og er meget brukervennlig.

Du kan tippe på alle idretter i hele verden, selv om det er et størst utvalg på fotball. Også her i Norge vil du møte et enormt utvalg av spill – alt fra Tippeligaen til alle kamper i fjerdedivisjon.
Blant sportsmarkeder tilgjengelig for spill er: amerikansk fotball, friidrett, bandy, håndball, basketball, boksing, cricket, sykling, dart, landhockey, innebandy, golf, håndball, hesteveddeløp, ishockey, kampsport, motorsport, poker , rugby, snooker, fotball, tennis, trav, volleyball, vannpolo, vintersport.

Betsafe tilbyr odds og live odds på mobil. Du kan også laste ned en egen Betsafe applikasjon.

Betsafe live streaming

Betsafe’s livstrøm er veldig bra, og fungerer både for datamaskinen, mobilenheten og via Apple TV. Utvalget er ikke så stort som giganter som Unibet eller Bet365, men kvaliteten på strømmen er veldig god. For å kunne ta en del av tjenesten, må brukeren ha en positiv balanse eller at han / hun har plassert et spill i løpet av det siste døgnet.

Betsafe aksepterer innskudd med Norske Visa eller Mastercard helt problemfritt og har raske utbetalinger av gevinster. Betsafe support team er tilgjengelig for forespørsler og kontakt gjennom e-post, live chat og telefon 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. https://bettingsider.eu/

Hvis du er på jakt etter en pålitelig og brukervennlig bettingside, som forstår betting og odds, og følger din lidenskap for odds på nett, da er Betsafe rett plass!

Betsafe Odds Bonus

Som ny spiller hos Betsafe får du selvfølgelig en solid bonus på ditt første innskudd når du skal spille odds. Få et risikofritt spill verdt opptil 1000 kr

Gå til Betsafe…